• Nieuws
  • Beukers Bike Centre strandtrainingen

Beukers Bike Centre strandtrainingen

Afgelopen seizoenen was het een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor AGU Egmond-Pier-Egmond! Er wordt vertrokken vanuit Petten om rustig over het strand naar Egmond te fietsen en vanaf daar in stevig tempo Egmond-Pier-Egmond te rijden.

Ook dit jaar gaan we dat weer doen, al was het weer een behoorlijke puzzel om data en tijden te prikken. In de middag is het bij goed weer op zondag vaak wat te druk om met een grote groep het strand op te gaan en ook zijn er steeds meer toertochten en wedstrijden op het strand in de periode voor EPE. Uiteindelijk zijn het 3 trainingen geworden, dit jaar steeds op zondag en iets later vertrek ivm het getij.

Dus wil je het materiaal en de benen nog een keer testen? Sluit dan aan op:

Strandtrainingen AGU Egmond Pier Egmond:

Zondag            24 december                 10.00 uur
Zondag            31 december                 10.00 uur
Zondag              7 januari                       10.00 uur

Het vertrek van alle trainingen is bij ons voor de deur (Ir. van den Banstraat 14, Petten) en iedereen kan aansluiten, zowel strandtoppers als tobbers! Bij grote opkomst gaan we de groepen opdelen in verschillende niveaus: Rookies, Experienced & Experts. Heb je onderweg vragen over de bandenspanning, strandopgangen etc.? Ons personeel en de mannen van het Beukers-Pearl Izumi strandteam​ verdelen zich over de groepen en kunnen (bijna) al je vragen beantwoorden!

Meer informatie: https://beukersbikecentre.nl/strandtrainingen-agu-egmond-pier-egmond/