• Nieuws
  • Doe mee aan de training voor de BikeShop Egmond Jeugdwedstrijd!

Doe mee aan de training voor de BikeShop Egmond Jeugdwedstrijd!

Zaterdag 13 januari klinkt het startschot voor de 20e editie van de strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond. Tijdens ’s werelds grootste strandrace gaan toprenners de strijd met échte strandspecialisten aan. In hun wiel voeren duizenden deelnemers hun strijd tegen de elementen. Zaterdag de 13e is Egmond aan Zee ook het toneel voor de BikeShop Egmond Jeugdwedstrijd! Aanstormende strandsracepecialisten laten tijdens deze race hun talenten zien en finishen, net als de profs, op de boulevard. 

Doe jij ook mee en wil je alvast oefenen op het strand? Doe dan op woensdag 3 januari mee met de clinic die BikeShop Egmond organiseert. De clinic wordt gegeven door Europees Kampioen Strandrace Jasper Ockeloen en zijn teamgenoten Rick van Breda en Stephan Bakker. Van deze specialisten krijg je handige tips en ga je alvast het parcours van de race verkennen. Een betere voorbereiding is er niet! De clinic begint om 12.00 uur. Er wordt verzameld bij BikeShop Egmond aan de Trompstraat 17 in Egmond aan Zee. Wil je meedoen? Geef je op via info@bikeshopegmond.nl.

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de BikeShop Egmond Jeugdwedstrijd? Wees er dan snel bij! Inschrijven kan nog tot maandag 1 januari 2018. 

Tot dan!