• Nieuws
  • Autobedrijf NIESTCAR nieuwe partner AGU Egmond-Pier-Egmond

Autobedrijf NIESTCAR nieuwe partner AGU Egmond-Pier-Egmond

Vanaf heden is Autobedrijf NIESTCAR de nieuwe partner van AGU Egmond-Pier-Egmond en de NN Egmond Halve Marathon. Op het kantoor van organisator Le Champion in Alkmaar werd vandaag de overeenkomst getekend. Het Heemskerkse autobedrijf verkoopt en vertegenwoordigt SUBARU auto’s, die tijdens de evenementen ingezet gaan worden.

De NN Egmond Halve Marathon en AGU Egmond-Pier-Egmond vinden grotendeels plaats op het strand. Met de inzet van de SUBARU auto’s van Autobedrijf NIESTCAR kan de organisatie zich optimaal voortbewegen op het strand tijdens de opbouw, verkenning, begeleiding van de wedstrijd en de afbouw.

Organisator Le Champion is trots op de nieuwe overeenkomst. Cees Pronk, directeur evenementen en sponsoring: “We hebben in Autobedrijf NIESTCAR een passende partner gevonden die de wedstrijdleiding en parcoursopbouwers op het strand tijdens de evenementen optimaal kan vervoeren. Zo kunnen we zorgen voor een perfect en veilig parcours voor deelnemers en toeschouwers.”

Autobedrijf NIESTCAR is een begrip in Noord-Holland en ver daarbuiten. Familie Niesten, de familie achter het autobedrijf NIESTCAR, is al ruim 33 jaar actief in Heemskerk. Joop Niesten, directeur van autobedrijf NIESTCAR, en Frank ter Braak, van SUBARU Benelux kijken uit naar een fijne samenwerking. “We zien dit als een mooi avontuur”, aldus Joop Niesten. ”Om het in onze eigen woorden te zeggen: ‘adventure starts here’.”

AGU Egmond-Pier-Egmond is al jaren de grootste strandrace van Nederland, op zaterdag 12 januari gaan 4.000 deelnemers de uitdaging aan. Strand, duinen, overweldigende obstakels en winterse omstandigheden dwingen de deelnemers om 38 km tot het uiterste te gaan. Een dag later vindt de NN Egmond Halve Marathon plaats, met 18.000 hardlopers. Als hardloper moet je één keer in je leven aan dit heroïsche evenement hebben meegedaan. Het uitdagende parcours van 21,1 of 10,5 km gaat over het strand en door de glooiende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.