• Nieuws
  • Vraag & aanbod stuurbordje

Vraag & aanbod stuurbordje

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een stuurbordje? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep.

Heb je iemand gevonden die jouw stuurbordje wil overnemen of die juist voor jou een stuurbordje in de aanbieding heeft? Dan kun je tot woensdag 9 januari 2019, 23:59 uur, het stuurbordje op een andere naam zetten.

Je voert hier het stuurbordnummer, de postcode en de geboortedatum in van degene die ingeschreven staat voor AGU Egmond-Pier-Egmond. Vervolgens voer je de naam, het adres en de geboortedatum van de nieuwe loper in. Het overdragen van een startnummer kost € 2,50.

Alle deelnemers van de voorinschrijving ontvangen op uiterlijk 7 januari 2019 de mailing met het stuurbordnummer. Wil je daar niet op wachten dan kun je jouw stuurbordnummer ook terugvinden in jouw account.

Wedstrijdnummers zijn niet overdraagbaar, gegevens van de Businessrace kunnen alléén gewijzigd worden door de contactpersoon van het bedrijf.

Let op:
* een startnummer is maar één keer overdraagbaar;
* je ontvangt géén e-mail bericht na overdracht van het startnummer;
* pas in de uitslagen wordt de naam van de nieuwe eigenaar zichtbaar;
* gegevens van de Businessrenners kunnen alléén gewijzigd worden door de contactpersoon van het bedrijf.