• Nieuws
  • Egmond-Pier-Egmond 2020 onderdeel van de Strandracecompetitie

Egmond-Pier-Egmond 2020 onderdeel van de Strandracecompetitie

Langs de Noordzeekust strijden elk jaar de beste strandfietsers in de KNWU Strandracecompetitie. Deze editie van Egmond-Pier-Egmond is, net als in 2019, ook onderdeel van deze competitie.

In totaal staan er acht wedstrijden op het programma die meetellen voor de Strandracecompetitie. De strandrace van Hoek van Holland naar Den Helder op 28 oktober was de eerste wedstrijd in de competitie en op 3 november vond de tweede wedstrijd plaats in Katwijk. Egmond-Pier-Egmond is als zesde wedstrijd opgenomen in de competitie.

Na twee wedstrijden staat op dit moment Ivar Slik (op de foto met de blauwe schoenen strijdend naar een derde plek in Egmond-Pier-Egmond 2019) bij de mannen op de eerste plaats en bij de vrouwen is dat Tessa Neefjes. Maar met nog zes wedstrijden te rijden is alles mogelijk. Bekijk hier de wedstrijdkalender, uitslagen en klassementen.

Fiets jij net als de toprijders Egmond-Pier-Egmond 2020? Klik dan hier om je direct in te schrijven.