• Nieuws
  • Startbewijs: vraag en aanbod 2020

Startbewijs: vraag en aanbod 2020

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een stuurbordje? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep.

Stuurbordje overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw stuurbordje wil overnemen of die juist voor jou een stuurbordje in de aanbieding heeft, dan kun je tot 10 januari 11.59 uur het stuurbordje op een andere naam zetten (dit kan alleen online, op het stuurbordje blijft altijd de naam staan van de persoon die het verkocht heeft. Je krijgt geen nieuw stuurbordje).

Overdragen kan via jouw persoonlijke account. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.