• Nieuws
  • Live-uitzending Egmond-Pier-Egmond

Live-uitzending Egmond-Pier-Egmond

De strandrace van het jaar is op verschillende manieren live te volgen. Check hier waar en hoe je de race kunt meemaken

Televisie
RTV80, de lokale zender van Egmond, zendt de wedstrijd live uit vanaf het strand. TV 80 is in Bergen, Egmond en Schoorl via de kabel analoog te ontvangen op kanaal S12++ of 240 Mhz en digitaal op kanaal 44.

Live-stream
RTV80 en NH Nieuws zenden beiden een live-stream uit van de wedstrijd. 

Radio
RTV80 zendt tevens een live-verslag uit via de radio. Dit radioverslag zit tevens als audio onder de tv-beelden van de wedstrijd. Radio 80 is in Bergen, Egmond en Schoorl via de kabel analoog te ontvangen op FM 96.5 en digitaal op kanaal 784.

Langs het parcours
De leukste manier om Egmond-Pier-Egmond te beleven is natuurlijk nog steeds langs het parcours zelf. In Egmond aan Zee zoek maak je de start en finish mee, op het strand zie je de strijd om het beste stukje zand en in Castricum aan Zee, Wijk aan Zee of de Noordpier zie je hoe de renners de technische passages bedwingen. Download onze app en bekijk wat waar te zien is.