• Afhalen Startbewijs

Afhalen Startbewijs

Deelnemers kunnen hun stuurbordje afhalen in Sporthal De Watertoren. Plaats voor het afhalen jouw fiets in de stalling in de sporthal. Het stuurbordje bevestig je met de bijgevoegde tie-wraps zichtbaar aan jouw stuur. Het stuurbordje is hét bewijs van jouw deelname aan Egmond-Pier-Egmond. Alleen met een zichtbaar stuurbordje word je toegelaten tot jouw startvak.

Op het stuurbordje is een BibTag bevestigd die jouw tijd registreert. Deze chip registreert jouw tijd wanneer je over een tijdregistratiemat rijdt. Je tijd wordt onder andere vastgelegd nabij de Noordpier, in Castricum aan Zee en bij de finish. De BibTag is eenmalig te gebruiken en hoef je na afloop niet in te leveren.

Sta je ingeschreven bij een businessteam dan krijg je jouw startbewijs thuis gestuurd per post of via jouw contactpersoon.

Startnummer
Licentiehouders (nummers 1-799) ontvangen naast het stuurbordje een startnummer dat ongevouwen op de rug gedragen moet worden.

Sporthal De Watertoren
In Sporthal De Watertoren kun je terecht voor het afhalen van jouw stuurbordje en er staan diverse partners die fietskleding en -gadgets aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Er zijn kleedkamers met douches aanwezig. Er is tevens live muziek en na afloop kun je hier terecht voor een drankje.

Openingstijden:
Vrijdag 10 januari: 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag 11 januari: vanaf 8.30 uur

Tips & Tricks op vrijdagavond
Sporthal de Watertoren is dit jaar ook op vrijdagavond al geopend. Iedereen is welkom om hier een kijkje te nemen en in de sferen te komen van Egmond-Pier-Egmond. Deelnemers kunnen ook dan al hun startbewijs ophalen. Wil jij beter voorbereid aan de start verschijnen dan je concurrenten? Om 20.00 uur blikken we vooruit op  Egmond-Pier-Egmond. Toprenners en specialisten geven de laatste tips, we kijken vooruit naar de omstandigheden een dag later en hoe je hier het beste je materiaal op af kunt stellen.

Ook kun je op vrijdag terecht bij de stands van onze partners. Je koopt er de laatste artikelen die je nodig hebt om  Egmond-Pier-Egmond te volbrengen en zij praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen op gebied van fietsen, kleding en natuurlijk strandracen.

Wil je blijven overnachten in Egmond aan Zee? Hotel Zuiderduin heeft een speciaal arrangement samengesteld voor deelnemers aan Egmond-Pier-Egmond. Lees hier meer informatie.