Deelnemers

Strijden op het strand, alles geven bij de Pier in Velsen-Noord om vervolgens jouw fietsskills te laten zien bij de obstakels in Castricum aan Zee. Durf jij het aan op zaterdag 9 januari 2021?

Afhalen startbewijs

Op vrijdagavond en op zaterdagochtend kun je jouw stuurbordje afhalen in Sporthal de Watertoren. Plaats voor het afhalen jouw fiets in de stalling in de sporthal. Het stuurbordje bevestig je met de bijgevoegde tie-wraps zichtbaar aan jouw stuur. Het stuurbordje is hét bewijs van jouw deelname aan Egmond-Pier-Egmond. Alleen met een zichtbaar stuurbordje word je toegelaten tot jouw startvak.

Meer info over het stuurbordje.

Verzorging onderweg

Bij mountainbiken hoort natuurlijk ook goed eten en drinken. Daarom zijn er tijdens Egmond-Pier-Egmond 2 verzorgingsposten, is het Rode Kruis aanwezig en zijn er locaties waar je na afloop van de strandrace jouw mountainbike schoon kunt maken.
Bekijk de verzorgingslocaties.

Kleding inleveren

Voor de sporthal kun je je kleding inleveren of achterlaten bij de kledinginname. Bij inlevering van je tas krijg je een sticker op je stuurbordje geplakt en een corresponderend nummer op je tas. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen.