Start & Finish

Egmond aan Zee wordt voor één dag omgebouwd tot een echt wielerdorp voor de strandrace van het jaar. De Boulevard Noord is het centrale punt waar zowel de start als de finish is.

Start

De start vindt om 10:30 uur plaats vanaf de Boulevard Noord in Egmond aan Zee. De starttijden en indeling van de startvakken vind je hier.

De startvolgorde binnen de overige startvakken wit en paars vindt plaats op basis van binnenkomst in het startvak. De toegang tot het startvak wordt geopend om 09:30 uur. Eerder betreden van het startvak is niet toegestaan. Fietsen die onbeheerd in het startvak staan, worden verwijderd.Inrijden op de Boulevard is niet mogelijk. Toegang tot de startvakken vindt uitsluitend plaats via de zijwegen van de Boulevard volgens het kaartje. Klik op de kaart voor een vergroting.

Finish

De finish bevindt zich op de Boulevard Noord, op de plek waar je ook start. Nadat je de finishlijn bent gepasseerd, wordt je (netto)tijd automatisch via de BibTag geregistreerd. De wedstrijd is op bruto tijd. Na de finish ontvang je een medaille en een flesje Isostar.