Inschrijven en tarieven

Egmond-Pier-Egmond 2022 is afgelast. Inschrijven voor de editie van 2023 is vanaf half augustus weer mogelijk.
Een uitdagende strandrace met een perfecte organisatie. Zo kun je onderweg bij de verzorgingsposten jouw energievoorraad weer aanvullen. En heb je die legendarische finish op de boulevard van Egmond aan Zee bereikt? Dan krijg je een mooie medaille als herinnering aan deze strijd en uiteraard iets te drinken om weer bij te komen van jouw prestatie. Dit fietsevenement wil je als fietsliefhebber een keer gereden hebben!


Inschrijven individueel

Houd me op de hoogte


Inschrijven Businessrace

Houd me op de hoogte


Bikeshop Egmond
Jeugd Strandrace

Houd me op de hoogte

Tarieven

Recreatie€ 25,- 
KNWU licentiehouders en startlicentie€ 24,-
Bikeshop Egmond Jeugd Strandrace€ 5,-
Business Race recreatie en wedstrijd€ 335,-

Bij de inschrijving is inbegrepen

Voornaam op stuurbordje met registatiechip
App met deelnemersinformatie en LiveTracking
Officiële uitslagen op website en in app
Uitgepijlde route
Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
Medaille
Uitdagende obstakels en klimmetjes
Medische verzorging
Materiaalservice
Bikewash

Extra te bestellen

MedalTab
Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinerringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per stuk. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.
Mountainbike-top en wegrenners
De mountainbike-top en wegrenners van naam gaan in het massale deelnemersveld de strijd aan, in een open wedstrijd over het Noordzeestrand onder vaak zware weersomstandigheden. De boulevard van Egmond aan Zee is wederom het decor van start en finish, waar een enorme mensenmassa de ontknoping ieder jaar weer bijwoont.
Klassementen
Een extra klassement wordt opgemaakt voor de deelnemers aan de Businessrace, KNWU-leden, Le Champion-leden en het Combiklassement, waarbij wordt deelgenomen aan zowel Egmond-Pier-Egmond als de NN Egmond Halve Marathon een dag later.
Goede doel
Egmond-Pier-Egmond zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de 22e editie is wederom de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting die zorgen voor de veiligheid op het strand, het duingebied en de zee.