Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor Egmond-Pier-Egmond 2022 is geopend!
Een uitdagende strandrace met een perfecte organisatie. Zo kun je onderweg bij de verzorgingsposten jouw energievoorraad weer aanvullen. En heb je die legendarische finish op de boulevard van Egmond aan Zee bereikt? Dan krijg je een mooie medaille als herinnering aan deze strijd en uiteraard iets te drinken om weer bij te komen van jouw prestatie. Dit fietsevenement wil je als fietsliefhebber een keer gereden hebben!


Inschrijven individueel

Inschrijven


Inschrijven Businessrace

Inschrijven


Bikeshop Egmond
Jeugd Strandrace

Inschrijven

Tarieven

Recreatie€ 25,- 
KNWU licentiehouders en startlicentie€ 24,-
Bikeshop Egmond Jeugd Strandrace€ 5,-
Business Race recreatie en wedstrijd€ 335,-
Wil je je inschrijven voor de UCI Elite? Stuur ons een bericht met daarin jouw UCI Elite nummer. Vervolgens krijg je een code, zodat je je kunt inschrijven. Stuur ons een bericht. 

Extra te bestellen

Mountainbike-top en wegrenners
De mountainbike-top en wegrenners van naam gaan in het massale deelnemersveld de strijd aan, in een open wedstrijd over het Noordzeestrand onder vaak zware weersomstandigheden. De boulevard van Egmond aan Zee is wederom het decor van start en finish, waar een enorme mensenmassa de ontknoping ieder jaar weer bijwoont.
Klassementen
Een extra klassement wordt opgemaakt voor de deelnemers aan de Businessrace, KNWU-leden, Le Champion-leden en het Combiklassement, waarbij wordt deelgenomen aan zowel Egmond-Pier-Egmond als de NN Egmond Halve Marathon een dag later.
Goede doel
Egmond-Pier-Egmond zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de 22e editie is wederom de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting die zorgen voor de veiligheid op het strand, het duingebied en de zee.