Inschrijven

De volgende editie van Egmond-Pier-Egmond rijden we op 9 januari 2021. Inschrijven voor deze editie kan vanaf maandag 19 okober. Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte te blijft.

De klassieker onder de strandraces

Een uitdagende strandrace met een perfecte organisatie. Zo kun je onderweg bij de verzorgingsposten jouw energievoorraad weer aanvullen. En heb je die legendarische finish op de boulevard van Egmond aan Zee bereikt? Dan krijg je een mooie medaille als herinnering aan deze strijd en uiteraard iets te drinken om weer bij te komen van jouw prestatie. Dit fietsevenement wil je als fietsliefhebber een keer gereden hebben!

Cyclosportieven

€23,-
Inschrijven vanaf 19 okt.KNWU licentiehouders
& basisleden

€21,-
Inschrijven vanaf 19 okt.Bikeshop Egmond
Jeugd

Strandrace

€5,-
Inschrijven vanaf 19 okt.

Mountainbike-top en wegrenners

De mountainbike-top en wegrenners van naam gaan in het massale deelnemersveld de strijd aan, in een open wedstrijd over het Noordzeestrand onder vaak zware weersomstandigheden. De boulevard van Egmond aan Zee is wederom het decor van start en finish, waar een enorme mensenmassa de ontknoping ieder jaar weer bijwoont.

Klassementen

Een extra klassement wordt opgemaakt voor de deelnemers aan de Businessrace, KNWU-leden, Le Champion-leden en het Combiklassement, waarbij wordt deelgenomen aan zowel Egmond-Pier-Egmond als de NN Egmond Halve Marathon een dag later.

Goede doel

Egmond-Pier-Egmond zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de 23e editie is wederom de KNRM en de Egmondse Reddingsbrigade. Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen aan deze stichting die zorgen voor de veiligheid op het strand, het duingebied en de zee.