Inschrijven businessteam

Op dit moment is nog niet vastgesteld wanneer de inschrijving voor Egmond-Pier-Egmond 2022 van start gaat. Zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben, maken wij dit bekend op onze website.
Deelname is mogelijk met teams van maximaal acht personen. Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

 • Wedstrijd Businessrace (maximaal twee teams);
 • Recreatie Businessrace (onbeperkt aantal teams).

Tarieven

Eerste businessteam€375,-*
Extra businessteams€275,-*
* Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW, maar worden in de inschrijfmodule inclusief BTW getoond. De uitsplitsing is wel op de factuur terug te vinden.

Let op!
Per aanmelding betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. Om in aanmerking te komen voor het lage tarief, dien je in te loggen op het bedrijfsaccount. Ga naar ‘team beheren’ en kies voor de optie ‘maak meerdere teams aan’.

Welke gegevens heb je nodig?

De volgende gegevens dien je paraat te hebben bij inschrijving:

 • Van het bedrijf: officiële schrijfwijze van de naam (komt op de factuur, startnummers en in alle publicaties) en het KVK nummer. Let op! De schrijfwijze van de naam van het bedrijf kan NIET meer gewijzigd worden, nadat de teams zijn aangemeld en de factuur door het inschrijfsysteem automatisch is aangemaakt;
 • Van de teamcaptain: alle persoonlijke gegevens;
 • Betalingskenmerk: steeds meer organisaties stellen een betalingskenmerk verplicht. Verlangt jouw organisatie een betalingskenmerk/PO-nummer, zorg dan dat dit op het moment van inschrijven bekend is. Helaas is het niet mogelijk om het betalingskenmerk later nog toe te voegen aan de factuur. Het betalingskenmerk kun je in het inschrijfformulier invullen in het veld ‘betalingskenmerk’.

  Overige belangrijke punten
  • Betaling is mogelijk via IDEAL, creditcard of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor deze betaalmethode;
  • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien je direct met IDEAL betaalt, is je inschrijving definitief;
  • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je je deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
  • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
  • De namen kunnen tot 10 januari 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd.

Combiklassement

Loopt een teamlid op zondag ook de NN Egmond Halve Marathon of Kwart Marathon? Zorg dan dat hij/zij bij beide aanmeldingen dezelfde postcode en geboortedatum gebruikt. Het teamlid wordt dan automatisch meegenomen in het Combiklassement.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden om met businessteam deel te nemen aan de grootste strandrace van Nederland? Aarzel niet en stuur ons een mail.