• Inschrijven

Inschrijven

Egmond-Pier-Egmond 11 januari 2020
Inschrijven

Zaterdag 11 januari 2020 vindt deĀ 22ste editieĀ van de Strandrace Egmond-Pier-Egmond plaats. Begin het nieuwe jaar goed en trotseer het strand van Egmond aan Zee met jouw mountainbike!

Een uitdagende strandrace met een perfecte organisatie. Zo kun je onderweg bij de verzorgingsposten jouw energievoorraad weer aanvullen. En heb je die legendarische finish op de boulevard van Egmond aan Zee bereikt? Dan krijg je een mooie medaille als herinnering aan deze strijd en uiteraard iets te drinken om weer bij te komen van jouw prestatie. Dit fietsevenement wil jij toch op jouw naam schrijven? 

De inschrijving is open van 12 augustus t/m 30 december 2019. De late bird inschrijving is open van 31 december 2019 t/m 8 januari 2020. Er is geen na-inschrijving mogelijk. Als het deelnemers limiet van 4000 deelnemers behaald is sluit de inschrijving eerder. 

Mountainbike top en wegrenners

De mountainbike top en wegrenners van naam gaan in het massale deelnemersveld de strijd aan, in een open wedstrijd over het Noordzeestrand onder vaak zware weersomstandigheden. De boulevard van Egmond aan Zee is wederom het decor van start en finish, waar een enorme mensen massa de ontknoping ieder jaar weer bijwoont.

Een extra klassement wordt opgemaakt voor de deelnemers aan de Businessrace, KNWU leden, Le Champion leden en het Combiklassement, waarbij wordt deelgenomen aan zowel Egmond-Pier-Egmond als de NN Egmond Halve Marathon een dag later.