Le Champion Winter Challenge

Maak een vliegende start in 2021 en doe mee met de Le Champion Winter Challenge. Deze Winter Challenge staat geheel in het teken van Egmond-Pier-Egmond, met bomvol uitdagingen voor strandfietsers. Van 1 t/m 31 januari staat er iedere week een nieuwe uitdaging in de Le Champion Strava Cycling Club. Laat je door ons prikkelen, inspireren en begin 2021 uitstekend. Onder de sporters verloten wij gave prijzen, mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Official Time Trial Egmond-Pier-Egmond 2021 - KOM in actie!

De hele maand januari kun jij je wagen aan dé Official Time Trial Egmond-Pier-Egmond 2021. Fiets 10 km zo hard mogelijk op het segment tussen Castricum aan Zee en de Noordpier. Wie bekroont zich eind deze maand als KOM of QOM? 👑 Ben jij dit? Dan win je een hotelovernachting voor 2 personen incl. ontbijt in Hotel Zuiderduin en een startbewijs met bevoorrechte startpositie bij Egmond-Pier-Egmond 2022!
Gebruik in de titel van jouw strava activiteit #LCwinterchallenge. Deze challenge loopt van 1 t/m 31 januari.

Egmond-Pier-Egmond Virtual Ride 

Le Champion biedt jou, in samenwerking met Bkool en Fietssport, de mogelijkheid om dit jaar tóch de heroïsche strandrace Egmond-Pier-Egmond te rijden. Het publiek staat rijen dik klaar op Boulevard Noord om jou een vliegende start richting het strand te geven, waarna je aangemoedigd wordt om het zand en de obstakels te bedwingen. Dit jaar kun jij de sfeer van Egmond-Pier-Egmond alsnog ervaren. Warm en comfortabel vanuit huis!  

Le Champion Winter Challenge 1 - Het is tijd voor EPE! 💪🏻

Vanaf maandag 4 januari kun jij meedoen aan onze eerste Winter Challenge. Pak je strandfiets en rijd Egmond-Pier-Egmond. Dit jaar niet als wedstrijd, maar om fit te blijven! Begin op de Boulevard in Egmond, fiets naar de Pier en terug. Blijf daarbij op het strand. Iedereen die t/m 10 januari vanaf Egmond de Pier aantikt en weer terugfietst, maakt kans op een Buff Benelux prijzenpakket.

Wanneer zien we jou op het strand? Gebruik #LCwinterchallenge in de titel van jouw Strava-activiteit om te laten zien dat je meedoet.  
En vergeet niet: houd rekening met elkaar en houd je aan de regels.

Winter Challenge 2 - Are you ready?

Challenge 2 staat op het punt van beginnen! Ga het strand op en fiets 30 km. Van Den Helder tot Cadzand-Bad, het maakt niet uit waar. Als het maar minimaal 30 km door het zand is en je #LCwinterchallenge gebruikt in jouw strava-activiteit. Beat the beach!

Meedoen kan t/m 17 januari. Iedereen die #LCwinterchallenge gebruikt maakt kans op mooie prijzen van Bioracer en Bike Shop Egmond.

En vergeet niet: houd rekening met elkaar en houd je aan de regels.

Winter Challenge 3 - Werk aan je strandskills

Let’s beat Blue Monday met een nieuwe challenge! Fiets drie strandopgangen op en af tijdens jouw strandrit! Want techniek is alles bij Egmond-Pier-Egmond. Zoek het beste spoor, kom uit je zadel en ploeter omhoog en omlaag. Wedden dat jij weer helemaal ‘happy’ thuis komt!
Alle fietsers die minimaal drie strandafgangen in hun rit hebben, maken kans op een prijzenpakket van Buff, Beukers Bike Center en Bicycling

Winter Challenge 4 - Bike streak week 🔥

Lukt het jou om 7 dagen achter elkaar te fietsen? Alle ritten tellen mee, op alle fietsen en outdoor en indoor. Tips voor deze week: doe mee met de Egmond-Pier-Egmond Virtual Ride. Of doe een poging op de Official Time Trial Egmond-Pier-Egmond 2021. De snelste man en vrouw in de maand januari wint een hotelovernachting in Hotel Zuiderduin, een bevoorrechte startpositie bij Egmond-Pier-Egmond 2022 én een bokaal. Meedoen kan t/m zondag 31 januari. Het is de laatste week om kans te maken op leuke prijzen!