Sponsors

Egmond-Pier-Egmond is de grootste strandrace van Nederland en biedt veel mogelijkheden voor sponsoren. Le Champion ziet sponsoring echt als een partnership. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Le Champion gelooft vooral in loyale en meerjarige partnerships, om ook echt samen te kunnen groeien in een evenement. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de partners een geslaagd evenement neer te zetten.

Co-sponsors

Sub-sponsors

Media sponsorsPartners
Egmond-Pier-Egmond is een evenement van Le Champion en de perfecte manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen in Noord-Holland. Wil jij alles weten over de sponsormogelijkheden voor de Egmond-Pier-Egmond en via ons evenement in contact komen met duizenden fietsers? Stuur ons dan een email.

Zie jij sponsormogelijkheden?

Klik hier!


Sponsors stellen zich voor

Beukers Bike Centre
Jarenlange ervaring op, en de liefde voor de fiets bij alle werknemers van Beukers Bike Centre, zorgen ervoor dat je als fietsliefhebber aan het juiste adres bent in Petten. Onze medewerkers kunnen meepraten over “een strandrace met windkracht 7 tegen” , het beklimmen van een Alpencol” , een “hongerklop” krijgen, of over het rijden van een tourtocht, en voorzien je dan ook graag van advies! Dit, gecombineerd met een snelle en professionele werkplaatsservice, scherpe prijzen en zeer veel ervaring in fietsmetingen, zorgt er voor dat je je bij Beukers Bike Centre als fietsliefhebber thuis voelt! We nodigen je dan ook van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel en oa onze collectie Storm strandbikes te bewonderen!

Succes tijdens je voorbereidingen op de komende Egmond-Pier-Egmond!

Beukers Bike Centre


BUFF ®
Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF® tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen. BUFF® is in 25 jaar uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear.
Na 25 jaar komt BUFF® met een nieuwe Original. Deze nieuwe Original BUFF® bestaat volledig uit het materiaal van gerecyclede PET-flessen, biedt 4-way stretch en UPF-50 protectie. Daarnaast is de isolatiewaarde en de vochtafvoer nog verder verbeterd ten opzichte van de vorige Original BUFF®. Uiteraard behoudt de Original zijn authenticiteit en de ongeëvenaarde kwaliteit die het product zo legendarisch hebben gemaakt.

Buff


Bike Shop Egmond
In het hart van Egmond aan Zee aan de Trompstraat 17 vindt je sinds 1,5 jaar Bike Shop Egmond. Vanuit een droom en liefde voor fietsen hebben eigenaren Carl en Sandy in korte tijd een complete winkel opgebouwd. Betrokken bij het dorp Egmond aan Zee en met de doelstelling om iedere klant de fun van het fietsen mee te geven, zijn ze sinds dit jaar sponsor van de Egmond-Pier-Egmond en in het bijzonder van de jeugdrace.

In het merk Scott hebben zij een partner/ merk gevonden die aansluit bij hun filosofie van ambitie, passie en toewijding. Klaar staan voor je klanten, goed advies en een gezellige sfeer kenmerken deze ruime winkel. Tijdens de Egmond Pier Egmond kan je er terecht voor leuke aanbiedingen maar belangrijker nog zal er na afloop weer een Bike Wash georganiseerd worden. Tegen een vrijwillige bijdrage (die geheel ten goede komt aan de stichting Tegenkracht) zullen ze je fiets na de race wassen en wanneer gewenst ook weer smeren. Terwijl je fiets buiten gewassen wordt is er binnen de mogelijkheid om op te warmen en met andere fietsers verhalen uit te wisselen.

Bike Shop Egmond


Bicycling

Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

Bicycling


Up/Down

Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

UP/DOWN


Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, met onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij. 

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

BUKO Infrasupport


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Trans-iX