Sporthal

In Sporthal De Watertoren kun je op vrijdag 7 en zaterdag 8 januari jouw stuurbordje ophalen. Je vindt onze helpdesk in de sporthal en er zijn verschillende exposanten aanwezig. Na je deelname aan Egmond-Pier-Egmond kun je hier de prijsuitreiking bijwonen en gezellig napraten over jouw prestatie met een hapje en een drankje.

Kledinginname

Voor de sporthal kun je je kleding achterlaten bij de kledinginname. Bij inlevering van je tas krijg je een sticker op je stuurbordje geplakt en een corresponderend nummer op je tas. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen.

Programma

Live radio
Op vrijdagavond maakt lokale omroep RTV80 een live-radiouitzending vanuit de sporthal waarin ze vooruitblikken op de wedstrijddag en een aantal wedstrijdrijders interviewen.
Catering en muziek
Op beide dagen is er een gezellig terras met catering en een DJ. Zo kun je onder het genot van een drankje met elkaar de voorpret beleven of juist je prestatie na afloop bespreken.
Exposanten
Op beide dagen vind je verschillende exposanten in de sporthal. Leer over de nieuwste snufjes op fietsgebied of scoor nog wat leuke fietsaccessoires met korting. Hieronder zie je welke exposanten je kunt vinden in de sporthal.
Graveren medaille
Na afloop kun je jouw medaille nog specialer maken door jouw naam en prestatie achterop de medaille te laten graveren in de sporthal. Als je vooraf de medaillegravering bestelt, is deze optie € 7,00. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 8,50.
Prijsuitreiking
Op zaterdag 8 januari vinden vanaf 13.00 uur verschillende prijsuitreikingen plaats. In verschillende categorieën eren we de winnaars op het podium en delen we de prijzen uit.
Combi-klassement
Als je aan het combi-klassement deelneemt kun je jouw speciale Buff® in de sporthal afhalen. Ook vind op zondag de prijsuitreiking van het combi-klassement plaats (rond 15:00 uur).

Exposanten

In de sporthal vind je een aantal leuke exposanten met interessante producten:
Beukers Bike Centre Petten
Bikeshop Egmond
Buff®
EKOI
Theo Schilder