Stuurbordje

De informatie op deze pagina was geldig voor de editie van Egmond-Pier-Egmond 2020. Voor de editie van 2021 moet deze informatie nog bijgewerkt worden. Voor vragen kun je ons altijd bereiken via de helpdesk.
In voorgaande jaren kon je het startbewijs met stuurbordje op vrijdagavond in de sporthal ophalen. Dit jaar gaan we deze startbewijzen opsturen zodat we drukte in de sporthal voorkomen.

Inschrijving annuleren

Jouw deelname annuleren is niet meer mogelijk. We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere loper. Dit kan via de vraag & aanbod pagina.

Stuurbordje overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw stuurbordje wilt overnemen of die juist voor jou een stuurbordje in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 10 januari 11.59 uur het stuurbordje op een andere naam zetten. Overdragen kan via jouw persoonlijke MYLAPS account. Wanneer je ingelogd bent op jouw account, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.

Let op! De naam op het stuurbordje kan dus niet meer gewijzigd worden. Wel wordt de naam in het systeem veranderd, dus de naam komt goed in de uitslagen.