Veelgestelde vragen

We zijn in overleg met de Gemeente Bergen tot de conclusie gekomen dat de strandrace Egmond-Pier-Egmond op 8 januari helaas niet door kan gaan. De persconferentie van het kabinet in december heeft duidelijk gemaakt dat de huidige coronamaatregelen in ieder geval t/m 14 januari van kracht blijven. Binnen de kaders van deze maatregelen is het niet verantwoord om de winterklassieker te laten plaatsvinden.

Afgelasting 2022

Wat gebeurt er met mijn inschrijfgeld?
Iedere ingeschreven deelnemer krijgt 80% van het inschrijfgeld terug. Het percentage dat wordt gerestitueerd, is gebaseerd op de reeds gemaakte kosten tot het moment van afgelasting. Deze kosten komen voort uit het vergunningstraject dat is aangegaan, coronamaatregelen die zijn uitgewerkt, materiaal dat is aangeschaft en de administratie- en promotiekosten voor het evenement. Wij hebben het maken van kosten zo lang mogelijk uitgesteld.

Het bedrag wordt binnen 6 weken terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer. Hiervoor hoef je niets te doen.
Wat gebeurt er met mijn bestelde extra's?
De eventuele extra bestelde producten, zoals de Medaltab en de dag-startlicentie, worden volledig gerestitueerd. Deelnemers die Bioracer wielerkleding hebben besteld, ontvangen dit binnenkort op het opgegeven adres. 

Het bedrag wordt binnen 6 weken terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer. Hiervoor hoef je niets te doen.
Ik heb niet de juiste wielerkleding ontvangen, wat nu?
Heb jij niet de juiste wielerkleding gekregen? Dan kun je de wielerkleding kosteloos retourneren, door duidelijk: 'Antwoordnummer: 1002 1520VN' en jouw volledige naam op de envelop te vermelden.

Je kunt het pakket vervolgens kosteloos retourneren bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Dan zorgen wij dat jij de juiste wielerkleding toegestuurd krijgt.
Wanneer vindt de editie van 2023 plaats?
De volgende editie vindt plaats op zaterdag 7 januari 2023. 

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Stuur ons een bericht