Wielerkleding

In samenwerking met onze partner Bioracer bieden wij jou deze editie een unieke extra: Egmond-Pier-Egmond wielerkleding! Bestel één of meerdere items bij jouw inschrijving en race geheel in stijl over het Noordzeestrand. Het ontwerp van de wielerkleding is gebaseerd op de zee, waar jij op zaterdag 8 januari langs fietst van Egmond naar de Pier en weer terug. Er kan gekozen worden uit een wielershirt, een jack, een body, een wielerbroek óf een set (jack, wielerbroek en body). Let op! Het bestellen van de wielerkleding is mogelijk t/m 31 oktober. 

Wielerjack 

Het Egmond-Pier-Egmond wielerjack met lange mouwen is speciaal ontworpen voor ritten en wedstrijden onder koudere omstandigheden. Het Isolation-materiaal is isolerend en helpt het lichaam de perfecte temperatuur te behouden. Daarnaast ventileert de stof optimaal en heeft zweetafvoerende eigenschappen waardoor jouw wielerjack altijd droog blijft. Zo weet je zeker dat jouw Egmond-Pier-Egmond wielerjack met lange mouwen altijd comfortabel en licht is, ook als de buitentemperaturen zakken.

Het wielerjack is beschikbaar als herenmodel (recht model) voor € 69,95 in de maten XS t/m XXL. Het wielerjack is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Gebruik hiervoor de maattabel.

Wielershirt

Het Egmond-Pier-Egmond wielershirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het wielershirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in 4 richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan. De aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken.

Het wielershirt is beschikbaar als herenmodel (recht model) voor € 47,50 in de maten XS t/m XXL. Het wielershirt is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Gebruik hiervoor de maattabel.

Body

De Egmond-Pier-Egmond body is ultralicht met een luchtdoorlatend achter paneel. De voorkant zorgt voor een windblock, waardoor deze body de perfecte buitenste laag van jouw outfit vormt. Het achterpaneel bevat 3 openingen om makkelijk bij de zakjes van jouw wielershirt/wielerjack te kunnen.

De body is beschikbaar als herenmodel (recht model) voor € 69,95 in de maten XS t/m XXL. De body is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Gebruik hiervoor de maattabel.

Wielerbroek

De Egmond-Pier-Egmond wielerbroek is speciaal ontworpen voor ritten en wedstrijden onder matig koude omstandigheden. De wielerbroek is geheel gemaakt van Bioracers Tempest, een isolerende, ademende stof met een waterafstotende behandeling. Deze zorgvuldig gekozen stof is warm genoeg om je tegen de kou, wind en regen te beschermen, maar is ook licht genoeg om te voorkomen dat je oververhit raakt als de temperaturen stijgen. Ideaal voor jouw strandrit! 

De wielerbroek is beschikbaar als herenmodel voor € 97,50 in de maten XS t/m XXL. De wielerbroek is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Gebruik hiervoor de maattabel en maak gebruik van de kolom 'Hip'.

Set

Wil je helemaal in Egmond-Pier-Egmond stijl fietsen over het Noordzeestrand? Kies dan voor de set, bestaande uit het wielerjack, de wielerbroek en de body. De set is beschikbaar in herenmodel (recht model) voor € 189,95 in de maten XS t/m XXL. De set is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen wel het herenmodel bestellen. Gebruik hiervoor de maattabel.